Hirdetés

Megjelent egy új Vampire: The Masquerade játék

|

Ugyan nem egy kiterjedt RPG-t kaptunk, két hangulatos sztori érkezett, amik megalapozzák a később megjelenő World of Darkness játékok hangulatát.

Hirdetés

Nemrég jelentette be a jogokat korábban felvásároló Paradox, melyik lesz az első World of Darkness játék, ami az ő felügyeletükkel készül el, de az univerzumot kiötlő White Wolf még annak megjelenése előtt fel akarja kelteni a játékosok érdeklődését a világ iránt. Ezért most egy kisebb, sztorialapú játékot adtak ki, amiben egyből két történetet is találunk.

A World of Darkness Preludes: Vampire and Mage első sztorijában egy frissen átalakult vámpírt alakítunk, míg a másikban egy Svédországban rejtőzködő mágust terelgetünk, akinek el kell döntenie, mennyire szól bele a körülötte lévő világ ügyeibe.

A két World of Darkness történet azért jelenhetett meg korábbi bejelentés nélkül, mert csupán SMS-üzeneteket váltunk a sztori karaktereivel, ezen kívül más játékmenetet nem érdemes keresni. Az Androidra és iOS-re is kiadott sztorikhoz viszont kiváló illusztrációk készültek, amik elég jó hangulatot kölcsönöznek a két bevezető sztorinak. Persze ezek még csak ízelítőt szolgáltatnak a későbbi, nagyobb játékok elkészítéséig, úgyhogy nem érdemes ennél többet várni tőlük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)