Hirdetés

World of Tanks AR Experience - a kiterjesztett valóságot is betámadták a tankok

|

Mostantól tényleg testközelbe kerülnek kedvenc tankjaitok.

Hirdetés

World of Tanks 1.0 update érkezését ünnepli azzal a Wargaming, hogy egy igazán látványos, a kiterjesztett valóságot megjelenítő alkalmazással kedveskedik a tankok legnagyobb szerelmeseinek. 

Hirdetés

San Franciscóban, a Games Developers Conference-en mutatták be a Google ARCore technológiát használó World of Tanks AR Experience-t, amivel könnyedén odapottyanthatunk a konyhaasztalra egy méretarányos harckocsit. Telefonunkkal képeket és videókat is készíthetünk a kiterjesztett valóság világában megjelenők tankokról, így tényleg igazán egyedi élményt kínál az alkalmazás. Androidon ide kattintva, iOS-en pedig itt éritek el az applikációt.

Ti kipróbáljátok majd a World of Tanks AR-élményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)