Hirdetés

World of Tanks Blitz - Warhammer 40k tartalom érkezik

|

Nagy bejelentésre készül a Wargaming, akik megpróbálják bele csempészni mobilos játékukba az egyik legnagyobb sci-fi franchise-t.

Hirdetés

A World of Tanks Blitz a jól ismert kompetitív tankos játék mobilos és tabletes változata. A játékot már PC-n is lehet játszani, így már tényleg bárki bárhol elérheti a tankcsaták élményét. Hogy ebbe hogyan fog beleférni a Warhammer 40 000 azt egyelőre homály fedi.

Persze a Warhammer 40k univerzumában akad azért harckocsi, és tekintve, hogy a World of Tanks Blitz inkább a szórakoztatásra mintsem a történelmi hitelességre épít nem elképzelhetetlen, hogy a fantasy/sci-fi franchise gépeit vezethessük benne.

Ettől függetlenül még nem tudjuk mi fog történni, de a Wargaming rengeteg elképesztő és egyedik Warhammer tartalmat ígér. Hamarosan minden részletet bejelentenek majd, addig pedig türelmesen várunk. Vagy éppen türelmetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)