Hirdetés

World of Warships Blitz - januárban mobilra költöznek a hadihajók is

|

Harckocsis játéka után újabb fegyvernemről szóló játékát dolgozta át iOS-re és Androidra a Wargaming csapata, a World of Warships Blitz ráadásul már a jövő hónapban meg is jelenik.

Hirdetés

Miután a Wargaming a PC-s free-to-play egyik nagyágyújává nőtte ki magát, úgy tűnik, nem szeretnének lemaradni a mobilos szegmensben lesz. Ennek érdekében a World of Tanks hordozható verzióját már három éve kiadták, sőt, még e-sportot is csináltak belőle, most pedig a World of Warships is hasonló útra lép.

Hirdetés

A World of Warships Blitz iOS-en és Androidon is játszható lesz telefonokon és tableteken egyaránt. Ráadásul a két operációs rendszer játékosait össze is köti a Wargaming egy saját rendszer segítségével, így egymás ellen játszhatnak majd mondjuk az iPhone-tulajok és az androidos tabletek hívei. A játék 7v7 csatákat kínál majd, amikben 90 különböző modell közül kiválasztott hadihajónkkal vehetünk majd részt. A megjelenést január 18-ára jelölték ki a készítők, de ezen a linken már most előregisztrálhattok a World of Warships Blitzre, amiért cserébe egy Aurora prémium hajót kaptok a megjelenéskor. Addig is néhány screenshotot láthattok a játékról az alábbi galériában.

Ti szívesen játszotok hasonló kompetitív játékokkal mobilon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)