Hirdetés

World of Warships Blitz - ajándékokkal ünnepeljük az első szülinapot

|

A Wargaming elhalmoz minket minden jóval a mobilos kaland első évfordulóján.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt indult világhódító útjára a World of Warships Blitz, ami kompaktabb formában tálalja a tengeri hadviselést. A mobilos őrület kifejezetten népszerű lett, több mint 11 millióan töltötték le, akik már több mint 73 millió csatát nyomtak le (ez napi durván 200.000 tengeri ütközetet jelent).

Hirdetés

Ennek örömére a Wargaming most velünk együtt ünnepel, és egészen január 25-ig jutalom ládákat oszt a játékosoknak, ha részt vesznek a csatákban. A 12 óránként bezsákolható ajándékok mellé szülinapi tokenek is járnak, amiket az alábbi speciális eseményekre költhetünk: Tirpitz, West Virginia, Anshan, Leningrad, Mogami és De Grasse.

A megjelenés óta sokkal jobb lett a játék. Az elmúlt évben bevezettük a kompetitív ligarendszer, behoztunk 5 új nemzetet és több mint 50 hadihajót, így már 140 járműből választhatnak a rajongók.

- mondta Nad Adjir, a játék vezető producere.

Szóval ha nem akartok lemaradni az ajándékokról, vagy épp menő extrákkal akartok nekikezdeni a háborúnak, akkor irány a World of Warship Blitz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)