Hirdetés

Megújul a mobilos Xbox-alkalmazás

|

Búcsút inthetünk az Xbox Smartglass alkalmazásnak, ugyanis tegnap egy új, a Windows 10-es felületre emlékeztető app vette át a helyét iOS-en és Androidon is.

Hirdetés

Bár a Microsoft E3-as sajtókonferenciája előtt mindenki a show célegyenesében kiszivárgott, karcsúsított konzolról beszél, más újdonságok is akadnak az Xbox világában. Bár ennek közel sem sikerült akkora hírverést kelteni, szép csendben megújult a mobilos Xbox-élmény.

Az eddig meglévő Smartglass alkalmazást iOS-en és Androidon is leváltotta a szimplán Xbox névre hallgató program, ami a néven kívül is sok újdonságot hozott.

A Windows 10-es felületre emlékeztető app kezdőoldala mostantól egy közösségi oldalra hasonlít, ahol barátaink játékbeli tevékenységeiről, screenshotjaijól és egyéb tevékenységeiről láthatunk posztokat.

Ezt az oldalt az is segít benépesíteni, hogy Facebookos ismerőseinket is megkereshetjük az alkalmazás segítségével, akikkel így könnyebben kapcsolatba kerülhetünk az Xbox Live-on.

Az új alkalmazásban az egyes játékok is külön oldalakat kaptak, ahol infókat olvashatunk róla és egy helyen megtaláljuk, melyik barátunk játszik vele, vagy éppen milyen achievementeket szerezhetünk meg. Végül az Xboxhoz is csatlakoztathatjuk a mobil eszközünket, így akár billentyűzetként, akár a multimédiás tartalmainkhoz távirányítóként is használhatjuk.

Nektek hogy tetszik az új alkalmazás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)