Hirdetés

Már nálunk is streamelheted telefonra az Xbox játékaidat

|

Az Egyesült Királyság és az USA után a többi Xbox Live-ot támogató országban is elérhetővé vált a Xbox One Console Streaming tesztverziója.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy eléggé sikeres volt az Xbox One Console Streaming Preview tesztelése, így a Microsoft úgy döntött, hogy több országra is kiterjeszti a streaming szolgáltatást. Az Xbox Console Streaming lényege, hogy az Xbox One tulajok számára lehetőséget ad a kompatibilis mobilkészüléken való játékra. Praktikus lehet a funkció azoknak, akik utazás közben is szívesen játszanának valamelyik Xbox-játékukkal.

Hirdetés

A szolgáltatás kipróbálásához regisztrálni kell az Xbox Insider programba (ami teljesen ingyenes, csak az Xbox Insider Hub telepítése szükséges hozzá), majd jelentkezni kell ezen belül az Xbox One Update Preview Ring programba. A Bluetooth 4-et és Android 6.0 vagy újabb rendszert futtató eszközön pedig telepíteni kell az Xbox Game Streaming applikációt. Ezután egy wireless kontroller segítségével szinkronizálhatóak az eszközök, és ha a konzol és az Android készülék is stabil, legalább 4,75 Mbps sebességű hálózathoz csatlakozik, akkor már lehet is játszani.

A szolgáltatás még béta verzióban üzemel, és a Microsoft egyelőre még vár a hivatalos megjelenéssel, de azok számára, akiknek megvannak a szükséges eszközök, érdemes lehet kipróbálni. A streaming egyébként hagyományos mobilhálózaton is működik, nem csak wifin, viszont korlátozott adatforgalommal oda kell figyelni, mert gyorsan elrepülhet egy 1-2GB-os adatmennyiség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)