Hirdetés

Már telefonon is megoszthatjuk a legjobb Xbox One-os pillanatainkat

|

Többé már nem csak PC-n tudjuk menedzselni a felvett klipjeinket.

Hirdetés

Az Xbox DVR alkalmazásnak köszönhetően telefonunk is új képességek birtokába jutott - már ami az Xboxos videószerkesztést illeti.

Hirdetés

A PC-n egy ideje már elérhető Xbox DVR webes szolgáltatás napokban Androidra és iOS-re is megérkezett egy különálló alkalmazásként, amivel a konzolon felvett klipjeinket szerkeszthetjük meg kedvünkre, majd néhány egyszerű lépéssel fel is tölthetjük azokat. Az app gyakorlatilag pontosan ugyanazt tudja, mint amit a webes felület is, csak leegyszerűsített formában könnyíti meg az életünket.

Fontos megjegyezni, hogy az applikáció nem hivatalos Microsoft vagy Xbox termék, hanem egy lelkes csapat saját fejlesztésű programja. A mobilos verzió érkezését az alábbi tweettel jelentették be:

Az appal az alapvető műveletek mellett különböző effektekkel is feldobhatják az Xbox One-on felvett videóinkat, hamarosan pedig a screenshotok szerkesztésére is lesz lehetőségünk. Más felhasználók, barátaink által megosztott klipeket és képeket is szabadon böngészhetünk az alkalmazással, ha úgy tartja kedvünk.

Ti próbáltátok már az Xbox DVR-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)