Hirdetés

Zárt bétát kap a Final Fantasy VII Ever Crisis, új trailer is érkezett

|

A Final Fantasy VII: Ever Crisis célja, hogy egy játékban foglalja össze az összes Final Fantasy VII idővonalat és spin-off játékot.

Hirdetés

A Square Enix tavaly jelentett be egy nagyon érdekes, mobilos Final Fantasy VII projektet Ever Crisis címmel. Az alkalmazás egy ingyenesen játszható, egyszereplős, epizodikus élmény lesz, amely egybefoglalja majd az összes Final Fantasy VII vadhajtást.

Az elmélet jól hangzik, de az F2P címke és a mikrotranzakciós lehetőségek sokakat elijesztettek. Egyelőre nem tudunk még részleteket a játék monetizációjáról, de akárhogy is, a koncepció nem hangzik rosszul, és a játék maga is igen meggyőző látványvilággal győzködi a nagyérdeműt.

Hirdetés

Ezt annak fényében tudjuk állítani, hogy tegnap, a Final Fantasy VII ünnepélyen a Square mutatott a játékból egy 2 perces darabkát.

Nagyon szeretnénk tudni, hogy tulajdonképpen hogyan is működik majd az Ever Crisis történetmesélése és pénzügyi megoldása, de hamarosan minden részlet ki fog derülni. A Square Enix ugyanis jelezte, hogy tartanak majd egy zárt béta alkalmat a meghívott rajongók számára.

Dátumokat még mindig nem kaptunk, azt leszámítva, hogy a tesztre valamikor idén fog sor kerülni. Ti tesztek vele egy próbát?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)