Hirdetés

Itt a játék, amiben Zlatan Ibrahimović Vasember

|

A svéd sztárjátékos - aki éppen térdsérüléséből igyekszik mielőbb felgyógyulni - saját játékot kap, méghozzá nem is akármilyet!

Hirdetés

Zlatan Ibrahimovic még áprilisban szenvedett súlyos térdsérülést, amikor a Manchester United színeit viselve az Anderlecht csapata ellen játszott, azóta pedig a legfontosabb feladata az, hogy meggyógyuljon és eldöntse, hogyan tovább, hisz a határ a csillagos ég.

Hirdetés

Szó szerint is, hiszen egy svéd fejlesztőcsapat, az Isbit Games bejelentette a focista saját videojátékát, a Zlatan Legendset, amely már két éve készül és az ígéretek alapján egy "gyors iramú, akcióorientált mobilcím lesz, ami az űrben játszódik". Az augusztus 17-én iOS-re, majd valamikor később Androidra is megérkező alkalmazáshoz már egy futurisztikus teaser trailert is tudunk mutatni, amelyben Zlatan keményebb a Vasembernél is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)