Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - visszatér a Discovery Tour

|

Az Origins után az Assassin's Creed Odyssey-ben is lehetőségünk nyílik majd rá, hogy játszva tanuljunk ókori történelmet.

Hirdetés

Már a sorozat első megjelenése óta gyakran előkerül a téma, hogy mégis mennyi oktatási potenciál van az Assassin's Creed-sorozatban, hiszen értelemszerűen vannak erős ferdítések, de alapvetően szilárd történelmi alapokon nyugszik a széria.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Origins volt az első olyan epizód, ami már tudatosan építkezett erre a potenciálra a Discovery Tour formájában és habár egyelőre még nem fogjuk leváltani miatta a tanárokat, kiváló első lépés arra, hogy a játékok megtalálják a helyüket az oktatásban.

A Discovery Tour lényege, hogy a játék világát az ellenfelek fenyegetése nélkül járhatjuk be, valamint útközben különféle leckéket kaphatunk történelemből (vagy történelmi helyekről) annak kapcsán, amit egy adott területen éppen látunk. Az Origins esetében utólagos frissítésben került be ez a mód a játékba, viszont 20 dolláros áron külön is meg lehetett venni, ami valószínűleg az Odyssey esetében is így lesz.

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni az update, viszont az már biztos, hogy az Assassin's Creed Odyssey megjelenése október 5-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Lehet helye az ilyesfajta AAA játékoknak a tanteremben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)