Hirdetés

Ingyenes kurzust indít az Epic Games azoknak, akik megismerkednének az Unreal Engine-nel

|

Ha mindig is érdekelt titeket a videojáték készítés és most a négy fal közt ragadtatok, akkor ez egy remek alkalom lehet, hogy megtanuljátok az egyik legnépszerűbb játékmotor kezelésének alapjait.

Hirdetés

A lakásba zártság egy idő után meglehetősen frusztráló lehet, így az embernek jobb felkészülni minél több olyan programmal, amit az otthon biztonságában is tud végezni. Ebben segít az a rengeteg ingyen játék, amiket a stúdiók a rendelkezésünkre bocsátanak, de ha valami produktívabbal szeretnétek elütni az időt, akkor az Epic Games ingyenes Unreal Fast Track kurzusával egy kifejezetten hasznos tudásra tehettek szert. 

Hirdetés

Az öt hetes kurzus minden egyetemi tanuló számára nyitott, függetlenül attól, hogy volt-e már korábban tapasztalata az Unreal Engine-nel. Az órák keretei között egy külső nézetes 3D platformert készíthetnek el a tanulók, kezdve a tervezéstől, a mesterséges intelligencia programozásán keresztül a végleges játék megalkotásáig.

"Az Unreal Fast Track végére, te és a csapatod képesek lesztek arra, hogy játékokat készítsetek az Unreal Engine-ben."

- írja közleményében az Epic Games. 

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a dolog, akkor a kurzus hivatalos honlapján keresztül tudtok csatlakozni az órákhoz, melyek május 14-ig tartanak majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)