Hirdetés

Szumózó robotok, versenyek és innováció kiállítás várja az egész családot

|

Január 11-én a főváros legügyesebb robotprogramozói küldik ringbe saját kis munkáikat, közben pedig a család minden fontos infót magába szippanthat az okosvárosokról.

Hirdetés

Január második szombatján, azaz egészen pontosan 11-én az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) felé veszik majd az irány a LEGO-robotok és a programozás ifjú mesterei, ugyanis itt fogják megrendezni a FIRST LEGO League regionális döntőit, valamit az egész esemény köré felhúznak egy teljes családi innováció kiállítást is, ahol apu, anyu, és a legkisebbtől a legnagyobb tesóig mindenki találhat magának izgalmas programot. 

Hirdetés

A HelloWorld szervezésében tehát egy olyan különleges családi rendezvényre látogathattok el 2020. január 11-én, ahol a főváros legügyesebb fiatal robotprogramozói mérik össze képességeiket a FIRST LEGO League és a FIRST LEGO League Jr budapesti döntőin, valamint egy igazán extrémnek ígérkező robotszumó verseny, sőt a technológia emberi oldalát bemutatni hivatott innováció kiállítás is helyet kap - utóbbi esetében a legnagyobb fókuszt az okosvárosok koncepciója kapja. Egész nap pörögnek majd ezen kívül programozó- és Arduino-workshopok is, amelyeken természetesen nem csak gyerekek vehetnek részét. A rendezvény főtámogatója és szakmai partnerei a világ egyik legnagyobb szoftverfejlesztő cége, az EPAM.

Ha tehát az új év elején egy olyan közös programra vágyik a család, ahol minden a LEGO-ról, a programozásról és az innovációról szól, akkor bizony nektek is ott a helyetek 11-én az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban. A HelloWorld részletes cikkében minden további információ megtalálható.

A Jövő iskolája - FLL robotdöntő és családi innováció kiállítás

Időpont: 2020. január 11., szombat, 10:00-19:00
Helyszín: Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG), Raktár utca 1., Budapest, 1035
Facebook esemény: Ide kattintva érhető el a hivatalos Facebook esemény
További információkért erre a weboldalra érdemes ellátogatni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)