Hirdetés

Ismét nagyszabású robotverseny lesz Budapesten

|

A jövő héten ismét összemérik tudásukat a főváros programozópalántái, de a robotok versenye mellett a néhány lenyűgöző LEGO-alkotás miatt is érdemes lesz kilátogatni.

Hirdetés

Tavaly is számos regionális versenyen mérkőztek meg ifjú robotépítők és -programozók a First LEGO League különböző eseményeinek keretein belül, az eseménysorozat első idei állomására pedig már januárban sor kerül. A jövő héten Budapesten mutatja meg számos diák, mit is tud.

Hirdetés

A január 13-án megrendezésre kerülő eseményen nem lesznek kevesen az indulók, összesen tizenkilenc csapat old majd meg feladatokat robotja segítségével, de ezen kívül is sok más területen is bizonyítaniuk kell. Emellett más látványossággal is készülnek a szervezők, több kiváló magyar LEGO-építő alkotásai is kiállításra kerülnek a helyszínen, így akik kilátogatnak oda, az ifjú programozók teljesítménye mellett azt is megleshetik, mire képesek azok, akik művészi céllal veszik kézbe a LEGO-kockákat. Az eseménnyel kapcsolatos további információkért látogassatok el a HelloWorld oldalára, a PC World kezdeményezésével kapcsolatos hírekért pedig kövessétek a Facebook-oldalukat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)