Hirdetés

HelloWorld - a legmenőbb gyermektábor a nyáron!

|

Érdekes programokkal, egész napos workshopokkal, profi szakemberekkel várja a fiatalokat a HelloWorld tábor, ahol az informatikára, modern technológiákra fogékony gyermekek tölthetnek el egy izgalmas hetet velük hasonló érdeklődésűek társaságában.

Hirdetés

Az informatika menthetetlenül életünk szerves részévé vált, a programozás hamarosan olyan alapvető tudás lesz, mint a szövegszerkesztők, táblázatkezelők használatának ismerete.

Az iskolák egyre fiatalabb korban kezdik el bevezetni a gyermekeket a programozás világába, a fejlesztők pedig érdekesebbnél érdekesebb módszerekkel teszik számukra izgalmassá azt. A PC World által szervezett HelloWorld gyermektáborban a résztvevők közel egy héten keresztül tanulhatják meg a Lego Mindstorms robotvezérlés, a 3D nyomtatás és a Scratch használatát, az algoritmikus gondolkodást, és nem utolsó sorban azt, hogy milyen csapatban dolgozni. A táborban szakképzett pedagógusok segítik őket, és profi szakemberektől nyerhetnek motivációt, de játékok, egyéb szabadidős programok egyaránt lesznek. További részletek: hello.pcworld.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)