Hirdetés

Idén is vár a legmenőbb programozó tábor!

|

A nagy sikerre való tekintettel idén ismét megrendezésre kerül a HelloWorld szervezésében egy Robotprogramozó tábor, melyben már nem csak 10-14 évesek vehetnek részt.

Hirdetés

2015-ben testvérlapunk, a PC World szervezésében startolt el a HelloWorld modern informatikai mozgalom. A tavaly nyári tábor óta volt már egy őszi is, a HelloWorld Unplugged rendezvénysorozat állomásain pedig általános- és középiskolásoknak tartottunk előadásokat a PCW-vel közösen.

A mozgalom célja, hogy érdekes, innovatív módszerekkel ismertesse és szerettesse meg a programozást a fiatalokkal. A tavaly augusztusi táborban 39 gyermek vett részt, akik egy héten át ismerkedhettek többek között a robotprogramozással, a 3D tervezéssel és -nyomtatással, valamint a programozással. Ha kíváncsiak vagytok, milyen volt, nézzétek meg az összefoglalót:

Az idei Robotprogramozó tábor annyiban más lesz, hogy ezúttal nem csak 10-14, de 14-18 évesek is jelentkezhetnek. További részleteket ezen az oldalon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)