Hirdetés

HelloWorld tábor - ők segítik a táborozókat

|

A HelloWorld táborban szakképzett, fiatal, modern felfogású pedagógusok tanítják meg a résztvevőket a programozás alapjaira.

Hirdetés

Míg júliusban a gamerek gyűlnek össze Velencén, augusztusban azok a 10-14 éves, tanulásra fogékony fiatalok szállják meg az IFI szállót, akiket érdekel a napjainkban egyre inkább allapvető készséggé váló programozás, a robotok irányítása és a 3D nyomtatás.

Még nem késő jelentkezni, és hogy a szülők biztosak legyenek abban, gyermekeik nem csak jól szórakoznak, de tanulnak is, a szervező PC World oldalán megjelent cikkből megismerhetik a tábor "tanári karát". Selyem Barbara, Albi Dániel és Óvári Mónika mind-mind hivatásos pedagógusok, akik mind szakmájuk, mind a modern technológiák, a digitális oktatás iránt elkötelezettek. A HelloWorld táborba továbbá a Codie csapata is ellátogat saját fejlesztésű oktatórobotjával. További információk a tábor hivatalos oldalán találhatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)