Hirdetés

HelloWorld tábor - programozz robotokat az őszi szünetben!

|

Nem kell jövő nyárig várni a következő HelloWorld táborra: az őszi szünetben egy napközis táborban, izgalmas feladatok segítségével tanulhatod meg a programozás alapjait!

Hirdetés

Nagy érdeklődés övezte az augusztusban megrendezett első HelloWorld tábort, és a HelloWorld Unplugged előadássorozat tegnapi, első előadásán is sok kíváncsi tanuló vett részt.

Az őszi szünetben, azaz október 26-29. között a PC World csapata ismét megrendezi a HelloWorld tábort, de egy kicsit másképp. A napközis tábor helyszíne az újpesti Babits Mihály Gimnázium (1047 Budapest, Tóth Aladár utca 16-18.) lesz, ahol a Velencén bemutatott módszertan segítségével ismerkedhetnek meg a fiatalok a programozás alapjaival, a legújabb technológiákkal, a robotika és a játékfejlesztés világával. 

A tábor díja 19 990 forint, mely tartalmazza a napi egyszeri meleg étkezést, az eszközök és a felhasznált anyagok használati díját. Jelentkezni a hello.pcworld.hu oldalon lehet, ahol további információkat találhattok. Siessetek, a helyek száma nagyon limitált!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)