Hirdetés

HelloWorld tábor - programozz robotokat!

|

Augusztusban első alkalommal kerül megrendezésre a HelloWorld tábor, ahol a résztvevők többek között robotokat is irányíthatnak.

Hirdetés

Aki egy programozó tábort úgy képzel el, hogy a résztvevők egy hétig ülnek a gép előtt, az téved: a HelloWorld tábor ennél sokkal izgalmasabb lesz.

Pár héttel a GameStar tábor után, augusztus 10. és 15. között, ugyanúgy Velencén, az IFI szállóban kerül megrendezésre a HelloWorld modern informatikai tábor, melynek célja, hogy a 10-14 éves fiatalokat rendhagyó módon, teljes mértékben gyakorlati képzésben ismertesse meg a programozás alapjaival. A 3D-nyomtatás és egyéb programok mellett a táborozók LEGO Mindstorms EV3 készletek programozásával, valamint a Codie robotjával tanulhatják meg, hogyan lehet utasításokat adni egy érzékelőkkel felszerelt robotnak. További információkat ebben a cikkben találtok, a táborról, a további programokról és a jelentkezés feltételeiről pedig itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)