Hirdetés

Unity játéktervező tábort indít a HelloWorld!

|

A robotprogramozó és az algoritmikus gondolkodást elmélyítő Minecraft táborok után újabb területre tévednek a HelloWorld táborok.

Hirdetés

Továbbra is hatalmas érdeklődés övezi a PC World-ös kollégák által indított HelloWorld kezdeményezést, melynek keretében nem csak táborok, iskolanapok során is igyekszünk egyrészt felkelteni a fiatalok érdeklődését a programozás iránt, másrészt tudatosítani bennük, hogy az internet nem veszélytelen, de kis odafigyeléssel nagyobb biztonságban lehetnek.

Hirdetés

Miközben a robotprogramozó táborok drónépítéssel és -vezérléssel bővültek, a Minecraft táborokban pedig a kód alapú építés kap nagyobb hangsúlyt, elindul egy harmadik projekt: egy napközis Unity tábor, melyben 14-18 év közötti fiatalok vehetnek részt, június 25-29. között, minden nap 8:00-tól 16:00-ig. Ezen idő alatt a résztvevők megtanulhatják a 2D és 3D játéktervezés alapjait, a Unity assetek használatát, az androidos játékfejlesztés első lépéseit, mi több, a kiterjesztett és virtuális valóság alapú programozásba is betekintést nyerhetnek.

További információ ezen a linken található, ha felkeltette az érdeklődéseteket, vagy tudtok olyat, akit érdekelhet, jelentkezzetek, szóljatok neki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)