Hirdetés

Szeretnél olyan modern munkát, amit igazán élvezel?

|

Ha érdekel az informatika, szívesen vennél részt hazai és külföldi szakmai konferenciákon, fejlődnél és segítenél másoknak fejlődni, itt a lehetőség!

Hirdetés

Nektek talán nem is kell mondanunk, mennyire fontosak és értékesek manapság az informatikai ismeretek, milyen hasznos, ha valaki a digitalizációhoz kapcsolódó szakterületek iránt érdeklődik. Szerencsére rengeteg a lehetőség, még akár CS:GO-val szerzett tudásaitokat is kamatozhatjátok - például ha fontos a csapatmunka. Márpedig olyan korban élünk, ahol jobb helyeken már egy állásinterjún is szóba jöhet, hogy mivel játszol, miben vagy jó, van-e saját guilded vagy csapatod.

Hirdetés

A 2017-ben alakult, javarészt gamerek alkotta InfoTárs Egyesület célja, hogy fiatal mentorok segítségével, közösségépítésen és networking lehetőségeken keresztül segítsen fiataloknak megtalálni a számukra leginkább megfelelő, digitalizációhoz kapcsolódó szakterületet, és biztosítsa nekik a fejlődési lehetőségeket, végső soron pedig segítsen az elhelyezkedésben. Ahogy azt az egyesület elnöke, Bozsoki Dániel megfogalmazta:

nem csupán a keményvonalas informatikai feladatok száma szaporodott meg, hanem azon munkakörök is, amikben az új, digitális világot értő, az internetes hirdetésekhez, a képszerkesztéshez és akár a Twitterhez konyító munkatársakra van szükség. 

Korábban iskolalátogatásokkal, konferenciákon és szakmai rendezvényeken való részvétellel, egy FIFA e-sport verseny és egy nyári tábor segítségével is bebizonyították, hogy lehet olyan közösséget építeni, ahol azok az emberek találkoznak, akik képesek érdemi, korszerű tudást átadni egymásnak, segíteni fejlődésben, de nem a klasszikus tanár-diák, vagy nyakkendős menedzser stílusban.

Az InfoTárs Programban a kortárs szakmai vezetők mentorálásával és képzési programokon keresztül segítik az IT munkapiacon való elhelyezkedést. A képzések során projektmenedzsmenttel, kommunikációval, gamifikációval, közösségépítéssel, agilis munkamódszertannal, start-upokkal és vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos témák kerülnek elő, illetve AR/VR eszközök, drónok, programozható robotok, és más, vadonatúj technológiák.

A programhoz csatlakozók számára

a részvétel teljesen ingyenes (az étkezés, a szállás, az utazás, az előadások, tehát minden),

évi négy hétvégén kell workshopokon részt venni. Ezért cserébe az elvárás, hogy a jelöltek saját közösségükben InfoTárs klubot szervezzenek, havi legalább 2 programmal, de egy jó társaságban, hasonló érdeklődésű emberek között ez is inkább szórakozás, mint kötelesség. Pláne hogy LAN-ok és e-sport versenyek is tervben vannak.

Ha úgy érzed, szívesen foglalkoznál valami olyannal a jövőben, amihez nem csak értesz, de élvezed is, és elmúltál már 18 éves, jelentkezz szeptember 7-éig az InfoTárs Programba ezen a linken keresztül. Érdemes végigolvasni minden infót, és belevágni egy új kihívásba, ami tényleg megváltoztathatja az életed.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)