Hirdetés

Ez a program ingyen készít fel arra, hogy remek munkád lehessen a jövőben

|

Most elsajátíthatod a projektmenedzsment, az előadástechnika alapjait, megismerkedhetsz technológiai újdonságokkal, részt vehetsz hazai és nemzetközi konferenciákon, tanulhatsz és rengeteg tapasztalatot szerezhetsz - indul az InfoTárs Egyesület ingyenes programja!

Hirdetés

Minden eddiginél fontosabb, hogy naprakészek legyünk a technológiai újításokkal kapcsolatban,  és érdemes minden olyan lehetőséget megragadni, aminek köszönhetően többet tudhatunk meg a folyamatosan fejlődő világról, valamint olyan készségeket szerezhetünk, amik a mindennapi életben és a tanulás, majd később a munka során egyaránt hasznosíthatók.

Hirdetés

Az InfoTárs Egyesület idén is megszervezi az InfoTárs Programot, melynek keretében a digitalizáció és az informatika iránt érdeklődő 18-29 év közti fiatalok jelentkezését várják. A februárban induló program célja, hogy a foglalkozások során fiatal, kortársaikat segítő vezetőket képezzenek, akik nem csak el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon, de akár saját vállalkozás indításába is könnyedén belevághatnak.

A foglalkozások során a résztvevők

  • elsajátíthatják a projektmenedzsment alapjait,
  • megtanulhatják, hogyan lehet hatékonyan csapatot toborozni és koordinálni,
  • megismerkedhetnek a startupok világával, a gamifikációval, a robotprogramozással, a 3D szkenneléssel és nyomtatással, az AR/VR eszközökkel, az online marketing alapjaival és további, innovatív technológiákkal
  • valamint azzal, hogy hogyan lehet profi előadásokat összeállítani és előadni.

Emellett hazai és külföldi szakemberekkel, videósokkal és játékfejlesztőkkel is találkozhatnak, megismerkedhetnek hasonló érdeklődésű kortársaikkal, akikkel értékes kapcsolatot alakíthatnak ki, részt vehetnek hazai és nemzetközi konferenciákon InfoTárs Kortárs Mentorként, a végén pedig azoknak, akik szeretnének saját vállalkozást indítani, az InfoTárs Egyesület készséggel segít.

Jelentkeznél?

Ha elmúltál már 18, de nem vagy még 30, érdekelnek a fenti témák, proaktív vagy és szervezői vénával rendelkezel, nem riadsz meg a csapatmunkától, jelentkezz legkésőbb 2020. február 19 23:59-ig! Előképzettség nem feltétel, csak az a fontos, hogy az alábbi időpontokban részt tudj venni a budapesti előadásokon (a részvétel ingyenes, a szállást, az étkezést és mindent az InfoTárs áll): 

  • 2020. február 28 - március 1.
  • 2020. március 27 - 29.
  • 2020. április 24 - 26.
  • 2020. május 22 - 24.

Amennyiben érdekel a dolog, itt találsz meg minden információt és jelentkezhetsz. Nyugi, van még idő, ne kapkodd el! Az InfoTárs szervezi az InfoTábort is, melynek tavalyi felvonásába az alábbi videóval tekinthetsz bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)