Hirdetés

Programozni is tanulhatnak a gyerekek a Nintendo Labóval

|

A Toy-Con Garage valószínűleg az egyik legötletesebb és leghasznosabb játék, amit a Nintendo Labón játszhatunk majd.

Hirdetés

Eddig nagyon jópofa és szórakoztató dolognak néz ki a Nintendo Labo, viszont a legújabb bemutatott projektet elnézve úgy tűnik, hogy akár nagyon hasznos is lehet.

Hirdetés

A Nintendo megosztott egy új videót, amelyben a Toy-Con Garage nevű projektjüket mutatják be, melynek lényege, hogy különféle bemeneteket és kimeneteket összekapcsolva egyszerű mechanizmusokat hozhatunk létre.

Ez nem hangzik nagyon komoly dolognak, de az az igazság, hogy nagyon leegyszerűsítve a programozás elsajátításához szükség van arra, hogy az input és az output közti összefüggést megértsük, így gyerkőcöknek ez kiváló alapozás lehet későbbi, összetettebb feladatokhoz.

Először kicsit szkeptikusan álltunk hozzá ehhez a Labo dologhoz, de egyre inkább látszik benne a potenciál és remélhetőleg a Nintendo egyre több oktató jellegű ötlettel áll elő. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)