Hirdetés

Beyond Good & Evil 2 - új részleteket tudtunk meg a játékról

|

Az E3-at sajnos kihagyja a Ubisoft régóta várt projektje, de legalább kaptunk néhány információt és koncepciórajzot.

Hirdetés

Kifejezetten szerettük volna, hogy a Ubisoft E3-as felhozatalában a Beyond Good & Evil 2 is szerepeljen, azonban a kiadó másképp gondolta, mivel a csapat gőzerővel a fejlesztésre koncentrál, így most nem fért bele az időbe egy hosszabb bemutató. 

Hirdetés

Szerencsére egy livestreamet azért tartottak, a Space Monkey Report #5 során pedig elárultak pár újdonságot a játékról. A Beyond Good & Evil 2 univerzumában a System 3 összes élőlénye egy klón, a hibrideket pedig az emberi és állati DNS-ek keresztezésével alkották meg. A klónok egy csoportja hibrid majmokból áll, amelyeket arra használnak, hogy egy értékes ércet, a Diwalite-ot bányásszák.

Az ásványi anyag begyűjtése azonban rendkívül veszélyes, mivel akkor keletkezik, amikor meteoritok csapódnak olyan bolygókba, amelyek rendelkeznek kénmezőkkel (mint a Naraka). A helyzetet tovább nehezíti, hogy rendkívül gyorsan elszublimálnak, körülbelül 15 másodperc van arra, hogy begyűjtsék és megőrizzék őket. Ezeket a hibrid-szolgákat arra használják, hogy a Chimera Corporation számára szerezzék meg a Diwalite-ot, minimális figyelmet fordítva a védelmükre, és ha a majmok nem tudják teljesíteni a kvótát, akkor hagyják őket meghalni. 

A galériában olyan hibrid is látható, aminek nem sikerült túlélnie a meteoritokat és kénszoborrá változott, de akadnak olyanok is, akikel tudtak menekülni. A Space Pirates tagjaként dönthetünk úgy, hogy felszabadítjuk őket a szolgaságból, és így csatlakozhatnak hozzánk. Az információk szerint választhatunk majd, hogy emberként vagy hibridként szeretnénk megélni a saját kalandunkat és eldönthetjük, hogy beletörődünk-e abba, ami elrendeltetett nekünk, vagy inkább kezünkbe vesszük a sorsunkat. Szolgaként például ezzel az ősi, Primera nevezetű MI-vel is találkozhatunk, amely segíthet nekünk legendává válni: 

Mi a véleményetek az elhangzottakról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)