Hirdetés

PlayIT Warm Up - 9 órán keresztül játszottunk

|

Ez a PlayIT Warm Up, amiben a magyar játékvilág ünnepelt szereplői kilenc órán keresztül együtt edzenek Közép-Kelet Európa legnagyobb játékosrendezvényére.

Hirdetés

A PlayIT nálunk egy kicsivel korábban kezdődik, ugyanis a mai napon délutántól egészen késő estig streamelni fogunk, ráadásul neves youtuberek, újságírók, profi játékosok és játékfejlesztők is csatlakoznak hozzánk.

A PlayIT Warm Upban velünk tartanak a magyar játékvilág legnagyobb alakjai, hogy mindannyian bemutassanak nektek egy-egy játékot. Sirius és EndreMan vezetésével ma 14:00-tól kezdődik a móka és olyan játékokkal játszunk majd, mint a Heroes of the Storm, a The Incredible Adventures of Van Helsing 2, FIFA, a Rustba, a Plants vs Zombies: Garden Warfare és természetesen a Titanfall. 

A videót ebben a cikkben is megtaláljátok majd, de követhettek minket a YouTube csatornánkon vagy a PlayIT Warm Up aloldalon is.

A teljes program előreláthatóan így néz ki:

14:00 - 15:00 - FIFA

Szereplők: Gabu és Dudu 

Műsorvezető: EndreMan

15:00 - 16:30 - Titanfall

Szereplők: Kiss Imre és Szirmai Gergő 

Műsorvezető: Sirius

16:30 - 18:00 - The Incredible Adventures of Van Helsing 2

Szereplők: Orshe és Valkyrie a Neocore Games-től és TheVR Jani

Műsorvezető: EndreMan

18:00 - 19:30 - Plants vs Zombies: Garden Warfare

Szereplők: Viktoria és Chilly

Műsorvezető: EndreMan

19:30 - 21:30 - Heroes of the Storm

Szereplők: Diesel és Kaci 

Műsorvezető: Sirius

21:30 - 23:00 - Rust

Szereplők: TheCovery és BZ 

Műsorvezető: Sirius

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)