Hirdetés

Idén először a használt játékaidat is beszámíttathatod a PlayIT-en

|

A PlayIT akciós játékkínálata önmagában is elég csábító, viszont ha elhozol néhányat a használt játékaid közül, még ennél is olcsóbban vásárolhatsz!

Hirdetés

Aki kilátogat a PlayIT-re, szokás szerint nem csupán a jegye mellé foglalhat akciós játékokat, hanem a helyszínen, az 576 Kbyte-nál is komoly kedvezmények várnak majd mindenkit. A standjuknál pedig ezúttal még kevesebbet kell költened, ugyanis egy eddig csak a boltokban igénybe vehető szolgáltatásukat kihozzák a kiállításra is.

Az idei budapesti PlayIT-en használt játék beszámítás is lesz az 576-nál, ráadásul néhány korlátozást feloldva egészen régi játékaidat is felhasználhatod, hogy olcsóbban vihess haza egyet a legújabb címek közül. Azért olyan alapkövetelményeknek meg kell felelnie a behozott játéknak, hogy európai (PAL szabványú) konzolokon fusson, és az angol vagy magyar nyelv választható legyen.

A platformokat illetően a PS3, Xbox 360, PSP, PS Vita, 3DS, Wii U, PS4, és az Xbox One játékai azok, amiket elfogadnak majd, de persze a másolt, törött, vagy sérült lemezek ki vannak zárva. Ezen kívül már csak az eredeti dobozra, és a vételi jegyhez egy fényképes igazolványra van szükséged, és már le is passzolhatod azokat a játékokat, amikre már nincs szükséged. Minderről még több infót az 576 oldalán találhattok, részletes szabályzattal, és néhány gyakori kérdésre adott válasszal együtt.

Ti kinéztetek már valamit az akciós kínálatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)