Hirdetés

Akciós konzolok, hardverek, relikviák, könyvek is lesznek az 576-nál a PlayIT-en!

|

Akár a karácsonyi bevásárlást is letudhatjátok most, de az akciós termékek a nyári uborkaszezon kitöltéséhez és a nyaralásokhoz is hasznosak. Minden van, és minden olcsóbb.

Hirdetés

Egy jegy árának többszörösét spórolhatja meg az, aki a PlayIT-en vásárolgat. A kedvezmények miatt hamar megtérülhet a befektetés.

Az 576 Kbyte jelentős méretű standjánál rengeteg cucc lesz, köztük például az új GameStar pólók, amiket mi nagyon szeretünk, és az eddigi visszajelzések alapján nektek is tetszenek. Tudjátok, minél jobban teljesítetek e-sport alkalmassági tesztünkön, annál nagyobb kedvezmény jár, úgyhogy először a mi standunkhoz gyertek. Ez viszont csak kettő a számos termék közül, amikre érdemes lecsapni.

Ha szeretnétek Xbox One-t újítani, soha jobbkor: a One X 1 TB-os gépcsomag 5 játékkal együtt 15% kedvezménnyel lesz kapható. Ha egy kényelmes és strapabíró, akár PC-vel is egyszerűen használható kontrollert szeretnétek, a kék One-os kontrollert féláron, a fehéret és a feketét 30%, a pirosat 25% kedvezménnyel húzhatjátok be. 

Aztán ott a számos periféria, köztük a 43% kedvezménnyel kapható Sennheiser Game One headset, a Hama uRage cuccai, az ACME-kiegészítők, amik közül a power bankek például nyaraláshoz is jól jönnek.

Az olvasás (vagy szimplán a papír) kedvelői a Vaják és a Total War regényekhez juthatnak hozzá olcsón.

Videós és gamer relikviák széles választékban lesznek megtalálhatók, de nem is mondunk többet, böngésszétek végig a teljes listát errefelé.

Normál jegyeket még válthattok elővételben, de ezek a helyszínen is megtalálhatóak lesznek.

A rendezvényről minden infót megtaláltok ezen az aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)