Hirdetés

Árkád Game - budapesti plázába költözik a PlayIT Show

|

Napokon belül családiasabb helyszíneken is kipróbálhatjátok a PlayIT Show kivonatát.

Hirdetés

Azt már mindenki tudja, hogy a PlayIT Show óriási helyszíneken elterülve az ország legnagyobb gamer és IT rendezvényéve nőtte ki magát. A szervezők most azonban egy új terepen is meghonosítják a gamer élményt. Az Árkád Game-en egy bevásárlóközpontba varázsolják át a PlayIT legnépszerűbb programjait. 

Az Árkád Game két napon át, szeptember 29-én 10 órától egészen másnap 22 óráig várja az összes gamert a budapesti Árkád bevásárlóközpontba, ahol a játék elsősorban Xbox One kioskokon zajlik majd, sőt a Microsoft népszerű konzoljához Kinect kamerákat is csatlakoztatnak a szervezők, így nem csak a kontrollermágusok mutathatják be tudásukat a pláza népe előtt, hanem valódi testmozgásra is sor kerül. Az autóversenyek szerelmesei is megtalálják számításaikat, hiszen menő playseatekben lesz lehetőség menni pár kört a legújabb játékokkal. Ha valaki valódi szimulátorélményre vágyik, akkor itt biztosan megtalálja azt. 

A rendezvény retro PC részlege a régebbi címek kedvelőinek nyújt majd rengeteg csodás élményt, de nem maradhatnak ki a legújabb kütyük, vagyis a VR-eszközök sem. Az Árkád Game-en bárki kipróbálhatja a legújabb VR-kütyüket, így a Oculus Riftet, a HTC VIVE-ot és a PlayStaton VR sisakot is a fejükre húzhatják azok, akik szívesen kiruccannának a virtuális valóságba. 

Természetesen a fiatalabb játékosoknak a Minecraft és a Skylanders nyújt majd önfeledt perceket, a GameArt kiállítás és Chio Mozdulj Gamer programok pedig a művészi és sportszerető vénánknak adja meg a napi betevőt. 

Tehetséges cosplayerek és az ország leghíresebb videósai is ellátogatnak az Árkád Game-re, így érdemes jól feltöltött telefonnal érkezni, mivel annyi fényképet készítesz majd a helyszínen, hogy azt az akkumulátor bánja. 

Jelezzétek az Árkád Game hivatalos Facebook eseményében, hogy ti is ott lesztek most hétvégén ezen a kihagyhatatlan gamer rendezvényen!

Árkád Game

Időpont: 2017. szeptember 29. 10:00 - szeptember 30. 22:00
Helyszín: Árkád Bevásárlóközpont, Budapest, Örs vezér tere 25/A, 1106
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)