Hirdetés

Felméri Péter vagy Zsozéatya lesz a pécsi PlayIT Plus legviccesebb vendége?

|

A pécsi ROG PlayIT Plus nagyszínpadán rengeteg király program vár majd titeket a gamer YouTuberek mókázásán és Felméri Péter stand-up előadásán kívül is.

Hirdetés

Holnap a pécsi PlayIT Show alatt is számos izgalmas nézni- és tennivaló vár majd rátok, köztük mi is ott leszünk a GameStar cuccokkal, de aki bírja a strapát, ezt követően a ROG PlayIT Pluson még több gamer program vár rá. 

A fél egykor kezdődő Resident Evil kvízen például nyerhettek, az éjféli cosplay show alkalmával pedig nem akármilyen jelmezek és készítőik vonulnak fel. Este kilenckor egy kis e-sport is került a programba, de fél tizenkettőtől akár ti is kipróbálhatjátok magatokat egy Mortal Kombat versenyben. A program elején hazánk két népszerű gamer YouTubere, Kiss Imi és Zsozéatya is beugrik egy kis játékra és ahogy a ROG PlayIT Plus minden állomásán, ezúttal is jót szórakozhatunk egy jó stand-up előadáson, amiért Felméri Péter felel Pécsett. Egész pontosan ez lesz a teljes menetrend:

Ti melyik programra tértek vissza mindenképp a nagyszínpadhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)