Hirdetés

Az 576 KByte bemutatja: Guitar Hero Live a szegedi PlayIT-en!

|

Bár a megjelenésig még több mint egy hónap hátra van, az 576 KByte jóvoltából már most, a szegedi PlayIT-en kipróbálhatjátok a Guitar Hero sorozat új részét, ami mindent megváltoztat.

Hirdetés

Már csak hármat (alvási szokásoktól függően lehet, hogy csak kettőt, ha meg valaki a GameStarnál dolgozik, akkor csak egyet) kell aludni a szegedi PlayIT-ig, mellyel hivatalosan is kezdetét veszi az őszi szezon, ami a tavaszinál is több meglepetést ígér. Itt is van mindjárt az első.

Azt már megszokhattátok, hogy sehová nem indulunk el anélkül, hogy be ne dobnánk a kocsiba egy Xboxot meg 2 gitárt, hiszen nincs az a buli, amit ne lehetne mégjobbá tenni egy kis örömzenéléssel. Ez most sem lesz másként, csak épp az ütött-kopott fröccsöntött hangszereket újra, a rongyosra játszott slágereket pedig friss dallamokra cseréljük.

Az 576 KByte jóvoltából ugyanis már most, másfél hónappal a megjelenés előtt rátettük a mancsunkat a Guitar Hero Live-ra, amit természetesen Szegedre is magunnkal viszünk, hogy ti is kipróbálhassátok a játék közel végleges változatát. A GameStar standjánál egész nap áll majd a bál, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok az új hangszerekre, ismerkednétek a zenei kínálattal, vagy csak buliznátok egy jót, mindenképp érdemes beugrani hozzánk.

Azt említettük már, hogy Oculus Rift is lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)