Hirdetés

Az ország legnagyobb robotcsatája vár a PlayIT-en!

|

Érdekel a programozás? Most több ezer ember előtt bizonyíthatod, hogy te vagy az ország legjobb robotprogramozója!

Hirdetés

A PC World idén indította útjára a HelloWorld tábort, ahol fiataloknak tanítják meg a programozás alapjait. A nagy sikerű nyári tábor után egy rövidebb őszi móka is várta a tanulni vágyó fiatalokat, a PlayIT színpadán pedig most bizonyíthatják, hogy valóban értenek a robotokhoz.

A budapesti Windows 10 PlayIT Show HelloWorld színpadán az ország legjobb robotversenye várja a látogatókat, ahol az általános- és középiskolás tanulókból álló három fős csapatok versenyeznek majd nemcsak az elismerésért, hanem értékes PC World és Huawei ajándékcsomagokért is.

A feladat egyszerű: regisztrálj a hello.pcword.hu oldalon a csapatoddal, válaszd ki a megfelelő napot, majd a PlayIT-en bizonyítsd tudásod. A regisztrált csapatok 5 nappal a verseny előtt megkapják a leírását a versenyen használt pályáknak, amiket az általunk biztosított, de általatok programozott robotoknak be kell járnia. 

Nektek tehát sem gépet, sem robotot nem kell hoznotok, ezeket mi biztosítjuk. A PlayIT-en 45 perc áll majd rendelkezésetekre, hogy három próbálkozásból a lehető legpontosabban teljesítsétek a pályát, amit több szakmai szervezet, többek közt a Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnázium, az Óbudai Egyetem BGK HÖK, az IVSZ és a Codie közreműködésével alakítottunk ki. Bővebb infóért kattints ide!

Windows 10 PlayIT Show

Időpont: 2015. november 28-29.
Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Itt jelezd, hogy jössz: Facebook esemény
A PlayIT Show hivatalos oldala: Playit.hu

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)