Hirdetés

"Bőven van még hely az újoncoknak" - PlayIT interjú a TheVR-ral

|

A PlayIT Show 8.2 Debrecen utolsó perceiben kaptuk mikrofonvégre a TheVR-os srácokat, akik örömmel számoltak be az expón szerzett élményeikről.

Hirdetés

A TheVR-os srácok hazain pályán voltak a debreceni PlayIT-en, hiszen innen indították útjára csatornájukat, amely ma már több mint 150 ezer feliratkozóval rendelkezik, ezzel az ország egyik legnépszerűbb gamer csatornája

A srácok a budapesti PlayIT után a debrecenire is kilátogattak, ám itt sem pörögtek kevésbé, így csak a nap végén tudtuk őket elkapni egy rövid interjú erejéig. Egyértelműen övék volt a Youtube színpad legnépszerűbb előadása, Janinak pedig nem kevesen drukkoltak a Gamer Championship során, minden bizonnyal ez is hozzásegítette a győzelemhez.

Ha nem akartok lemaradni az ilyen és ehhez hasonló interjúkról, még nem késő feliratkozni a csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)