Hirdetés

Nézd élőben az ország legjobb e-sportolóinak küzdelmét a PlayIT-en

|

Három népszerű játékban is bajnokot avatunk a budapesti PlayIT Show-n.

Hirdetés

Túl vagyunk az MNEB Season 2 Warmup Cupok sejtezőin, kiderült, hogy kik mérkőzhetnek majd meg egymással Rainbow Six: Siege-ben, CS:GO-ban és League of Legendsben a PlayIT-en, ahol most is kiemelt figyelmet kap a hazai e-sport.

Az alábbi listában azokat a formációkat találjátok meg játékokra lebontva, akik összesen 600 ezer forintos összesített díjazásért ugornak majd egymásnak november 23-án a PlayIT-en. Közülük kerülnek ki az MNEB Season 2 Warmup Cup bajnokai, vagyis a második szezon bemelegítőversenyének legjobbjai. 

Rainbow Six: Siege

Grim Ravens
Salamander
Spirit Esports
Team Plague
WiLD Multigaming

League of Legends

Afterglow Esports
iPon Team Horizon Reapers
vad mokusok
WiLD Multigaming

Counter-Strike: Global Offensive

Budapest Five
ELITCORD
GAMERZONE.gg
Shelby Corporation ltd.

Természetesen helyszíni versenyekből is akad majd bőven a PlayIT-en, így az MNEB legjobbjai mellett a most feltörekvő ifjú tehetségeknek is kijut egy kevés a reflektorfényből, bátran jelentkezzetek majd a különféle megmérettetésekre például CS:GO-ban, LoL-ban, Apex Legendsben, Rocket Leage-ben, vagy épp Clash Royale-ban a rendezvény alatt. Ha pedig még nem lapulna a zsebetekben a belépőtök, akkor csapjatok le az elővételes jegyekre, még a deluxe verzióból is akad pár darab! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)