Hirdetés

Call of Duty: Black Ops II és Battlefield 3 leárazás - vasárnapi PlayIT akciók

|

Minden nap egyre durvább hírek érkeznek a PlayIT Show tájáról, most éppen az derült ki, hogy ez a vasárnap a háborús FPS rajongók kedvenc napja lesz. A cím pedig nem tévedés, a Battlefield 3 mellett a Call of Duty: Black Ops II-t is lényegesen olcsóbban vásárolhatja meg, aki vasárnap látogat el a Millenárisba.

Hirdetés

Eddig sem volt kérdés, hogy az idei PlayIT Show november 24-én és 25-én játékosok tömegeit mozgatja majd meg a Millenáris B épületébe (1024 Budapest Kis Rókus utca 16-20.), de a napi akciók láttán egyre nehezebb legyűrni a késztetést, hogy összes pénzüket játékra tapsoljuk el.

Most érkezett a hír, hogy a rendezvény második napján (igen, csak vasárnap) két háborús FPS játék is lényegesen olcsóbban vásárolható meg a belépővel kiérdemelt kedvezmény formájában az 576 KByte standjánál. A legnagyobb meglepetés a nemrégiben megjelent Call of Duty: Black Ops II akció, amelynek keretében a PC-s verzió csak 8399 forint, az Xbox 360-as és PlayStation 3 változat pedig csupán 10499 forint, ami még a belépő árával együtt is elképesztő kedvezménynek számít. Ha mindez nem lenne elég, akkor a PC-s Black Ops II-höz posztert, a konzolos játékhoz DLC-t kapsz ajándékba (a készlet erejéig).

Emellett a Battlefield 3-at is most érdemes megvenni, mivel a PC-s változat csak 3999 forint, az Armored Kill és a Close Quarters DLC-k egységesen 2249 forintért vásárolhatóak meg, vagy akár a Premium Edition-t is megveheted mindössze 5499 forintért.

A többi két napos akció mellett tehát vasárnap a következő leárazás vár titeket:

Call of Duty: Black Ops II (PC) 8399 Ft - ajándék poszter a készlet erejéig

Call of Duty: Black Ops II (Xbox 360) 10499 Ft - ajándék DLC-vel a készlet erejéig: ISA Special Forces, SDC Special Forces, Militia vagy Mercenaries Avatar Skin

Call of Duty: Black Ops II (PlayStation 3) 10499 Ft - ajándék DLC-vel a készlet erejéig: Los Angeles vagy Windfarm Dynamic Theme

Battlefield 3 (PC) 3999 Ft

Battlefield 3 Premium Edition (PC) 5499 Ft

Battlefield 3 Armored Kill DLC (PC) 2249 Ft

Battlefield 3 Close Quarters DLC (PC) 2249 Ft

A mind a két napon vásárolható akciós játékokról fontos tudni, hogy szombaton és vasárnap is ugyanakkora árukészlet vár titeket az 576 KByte standon, ha valami elfogy az első napon, akkor másnap megint kapható lesz, senki nem marad le semmiről. A fenti játékok azonban csak és kizárólag vasárnap vásárolhatóak meg akciós árakon, ebben nem tudnak kivételt tenni. A hírek pedig szivárognak folyamatosan, ki tudja mi lesz itt még a hétvégéig?

Ha nem akarsz lemaradni semmiről, akkor minden nap látogass el a PlayIT Show honlapjára, vagy kövesd az eseményeket Facebookon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)