Hirdetés

Call of Duty, Counter-Strike és World of Warcraft akciók a PlayIT-en

|

Érdemes nagyobb összeggel érkezni a jövő hétvégi PlayIT-re: az akciós játékok közé a Call of Duty, a Counter-Strike és a World of Warcraft is csatlakozott.

Hirdetés

Ahogy azt sokan már tudjátok, április 13-án (jövő hét szombaton) ismét megrendezésre kerül a PlayIT Show, Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye. A helyszín a Millenáris B épülete (1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20), a móka és kacagás reggel 9-kor kezdődik, és egészen 21 óráig tart majd.

Láthattunk már Sim City, Star Wars és StarCraft 2 akciókat, most azonban új versenyzők bukkantak fel, akik pénztárcánk kegyeiért küzdenek majd.

Elsőként itt a Call of Duty: Modern Warfare 3, melyet kiegészítőkkel együtt szerezhetünk be a bolti árnál alacsonyabban, de a Counter-Strike: Global Offensive játékosok sem fognak szomorkodni.

World of Warcraft rajongók is készíthetik a malacpersely szétzúzásához szükséges alkalmatosságot, hiszen ők sem maradnak akció nélkül.

Jövő hétvégén tehát PlayIT a Millenárisban, mi biztosan ott leszünk, gyertek ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)