Hirdetés

Indulj a CICAF 2019 nemzetközi válogatóján, és utazz Kínába!

|

Idén minden eddiginél jobban megéri majd cosplayezni a PlayIT Show Budapesten: a hagyományos verseny mellett egy különleges válogató is lesz!

Hirdetés

Mindig csodás élmény látni a PlayIT-eken a fantasztikus jelmezeket, amiken látszik, mennyi munka és elhivatottság árán készültek el. Ha emellé még a cosplayerek jól is adják az általuk megjelenített karaktereket, az külön öröm.

A PlayIT-en idén is nagy hangsúlyt kap a beöltözés. A téma iránt érdeklődőknek a Cosplay Village lesz a tökéletes úticél, ahol számos klub és csapat mutatja be alkotásait és segít elindulni a kezdőknek a cosplayezés világában. Képviselteti magát A Gyűrűk Ura Cosplay Club; a Trónok harcával foglalkozó Cosplayers of Ice and Fire; a Star Wars-os The Force Alliance fegyverekkel és 3D sakkal; a Kóbor Trekkerek; a Team Marvel; a Red Line Cinema középkori és Star Wars jelmezekben; az Alkimista Laboratórium pedig szintén kész fegyverekkel, craftolási workshoppal. Emellett a YouTube-on népszerű Shiro Neko koncertet ad, megtekinthetitek a Black Fox Team kiállítását, illetve indulhattok egy kvízen is.

A cosplayben érkezők két versenyen próbálhatják ki magukat, de fontos, hogy

mindkettőre előre kell jelentkezni.

Az egyik a hagyományos Cosplay verseny a Cosplay.hu szervezésében, melyre november 10-éig regisztrálhattok, és 40 fő a maximális létszáma. Mutassátok meg magatokat a PlayIT nagyszínpadán! Minden részletet megtalálhattok itt.

Ha a világhírnév a cél, induljatok kétfős csapatban a CICAF, avagy a China International Cartoon and Animation Festival 2019 válogatóversenyén, melynek győztese részt vehet a 2019-es kínai rendezvényen, hogy ott képviselje Magyarországot! (Természetesen minden utazási, étkezési költséget a szervezők állnak.) Erre november 11-ig lehet nevezni, minden részlet megtalálható itt.

Akár csak érdeklődsz a cosplay világa iránt, akár magad is beöltözöl, a PlayIT sokféle izgalmas programmal vár! Jegyek még kaphatók ezen az oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)