Hirdetés

Elindult a PlayIT GameStar Shop!

|

Hatalmas kedvezménnyel vásárolhattok játékos perifériákat a GameStar vadonatúj shopjából, de mától rendelhetitek elő a limitált kiadású, exkluzív GameStar pólót is!

Hirdetés

Mint azt már biztosan tudjátok, a PlayIT nagyszínpadát idén a GameStar vezeti – ez viszont nem azt jelenti, hogy nem lesz standunk.

A tematikát egyelőre még nem leplezzük le, de azt már most elárulhatjuk, hogy jelentős akciókkal készülünk. Természetesen megvásárolhatjátok a korábbi GameStar magazinokat is (a legfrissebb számtól egészen a kezdetekig visszamenőleg!), de a ma elindult PlayIT GameStar shopban egyéb termékek közül is válogathattok, melyek mindegyike kapható lesz a helyszínen – viszont csak limitált számban. Ha megtetszett valami, és nem szeretnétek, hogy mások elkapkodják előletek, foglaljátok le a GameStar shopban, így garantáltan átvehetitek tőlünk az áprilsi 25-ei budapesti PlayIT-en. Nézzük is, mi a kínálat:

Microsoft T2J-00004 Express Mouse

A Microsoft különleges kialakítású egere könnyen elfér bárhol, így ideális társ laptopok mellé. Megvásárolható piros-fehér és szürke-fehér színben.

Microsoft LifeChat LX-2000 2AA-00009 fejhallgató

Ha egy egyszerű, olcsó, minőségi, videotelefonálásra és játék közbeni kommunikálásra is alkalmas fejhallgatót kerestek, a LifeChat LX-2000 tökéletes választás.

uRage "Essential" PC gamepad

Igaz, hogy PC-n a legtöbb játékot egérrel és billentyűzettel érdemes játszani, de néhányat kényelmesebb hátradőlve, kontrollerrel a kézben pörgetni. A uRage Essential vezetékes és vezeték nélküli, egymástól dizájnban is eltérő kiadása szintén akciósan kapható a GameStar shopban.

Hama Speedshot Xbox 360/PS3 Bill+Egér Adapter

Ha PC-n játszhatunk kontrollerrel, konzolon miért ne játszhatnánk billentyűzettel és egérrel? Ebben segít a Hama Speedshot adaptere, aminek Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatával megoldható, hogy USB-s perifériáinkat a konzolokhoz csatlakoztassuk.

RAPOO V900 Gamer egér

Míg a Microsoft egere inkább a hordozhatósága miatt kitűnő választás, a Rapoo V900 a gamerek igényeit elégíti ki. Dizájnos, kényelmes, és hét programozható gombbal, valamit állítható DPI-vel rendelkezik.

RAPOO V100 billentyűzet+optikai egér

Az egyik legjobb ajánlat a Rapoo V100 billentyűzet+optikai egér kombó, amely nappal is gyönyörű, de éjszaka a 16 millió színben állítható háttérvilágítással új élmény lehet a játék.

 

GameStar Fatality póló

Mint minden évben, úgy most is egy ütős pólóval álltunk elő: a nagyon limitált számban kapható GameStar Fatality pólóval garantáltan kitűnsz a tömegből, vagy méltó módon ünnepelheted a Mortal Kombat X megjelenését.

Tényelg nagyon limitált a készlet, érdemes mihamarabb lefoglalni mindent. A megrendelt termékeket a GameStar standjánál tudjátok átvenni a PlayIT-en, ahol egyéb meglepetések is várnak titeket. Gyertek, jó móka lesz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)