Hirdetés

PlayIT Show - értékes ajándékokért küzdhetnek az ország legfiatalabb robotprogramozói

|

Gamer kiegészítők mellett magazin előfizetés és korlátlan Hipernet hozzáférés ütheti a legjobbak markát.

Hirdetés

Már csak kettőt (bevállalósoknak, Fallout rajongóknak és szervezőknek egyet) kell aludni szombatig, amikor is kezdetét veszi a Windows 10 PlayIT Show. A  két napos őrület során annyi érdekes program vár ránk, hogy az felsorolni sem lehet.

A látogatók rengeteg izgalmas versenybe is benevezhetnek, köztük a HelloWorld robotcsatára is. Ide olyan fiatalokat várunk, akiknek már van némi tapasztalata a programozás terén, és szívesen megmérkőznének más csapatokkal. A versenybe 2-3 fős csapatok jelentkezését várjuk a 10-18 éves korosztályból. A jelentkezőknek 30 perc felkészülési idejük, majd 3*5 percük lesz arra, hogy a kapott robotokat végignavigálják a pályán.

Természetesen nem babra megy a játék, hiszen a legjobb csapatok mindkét nap értékes nyereményekben részesülnek. A dobogósok markát egy éves, korlátlan Telenor Hipernet kártya, PC World előfizetés, Huawei ajándékcsomag és gamer kiegészítők ütik majd. Részletes versenykiírásért és további információért kattintsatok ide!

Windows 10 PlayIT Show

Időpont: 2015. november 28-29.
Helyszín: Hungexpo (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
Itt jelezd, hogy jössz: Facebook esemény
A PlayIT Show hivatalos oldala: Playit.hu

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)