Hirdetés

Vegyél részt az ESET játékában a GameStar standon, és vigyél haza akár egy Xbox One-t!

|

Lazulj az ESET Lounge-ban, és irts vírusokat az ESET Cyber Hunter játékban, és ha te leszel a legjobb, egy új konzollal térhetsz haza!

Hirdetés

Június 1-jén, a budapesti PlayIT-en több okból is érdemes lesz felkeresni a GameStar standját. Amellett, hogy találkozhattok velünk (ha épp nem valamelyik színpadon vagyunk) és mind a legfrissebb, mind a korábbi GameStar lapszámokat kedvezményesen vásárolhatjátok meg, részt vehettek az ESET Lounge ESET Cyber Hunter játékában.

Teljesítményetektől függően egyre több ajándékot húzhattok be. Minden résztvevőnek jár egy garantált ajándék, aki 450 pontot elér, egy fidget spinnerrel távozhat, aki 650-ig eljut, egy színezhető hátizsákot kaparinthat meg. Aki 16:00-ig a legmagasabb pontszámmal beállítja a rekordot, egy Xbox One S 500 GB konzollal, Rare Replay játékgyűjteménnyel és egy állvánnyal távozhat, mely utóbbival függőlegesen állítva is elhelyezhető a gép. Emellé jár egy ESET Internet Security 1 felhasználós, 1 évig érvényes változata is, amivel biztonságban tudhatjátok PC-teket.

Más programokkal is várunk titeket, erről hamarosan további részleteket árulunk el. Gyertek el június 1-jén a budapesti PlayIT-re a Hungexpóra, keressetek minket a G csarnokban a G02 standon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)