Hirdetés

PlayIT Show - szurkolj a magyar csapatoknak az ESL CS:GO döntőben

|

Az idei PlayIT rengeteg eSport eseménynek ad otthont. Nem hiányozhat a színpadról a Counter-Strike: Global Offensive sem.

Hirdetés

Az idei PlayIT-en kerül megrendezésre az ESL South East European Championship döntője, melynek Counter-Strike: Global Offensive részében három magyar csapat is képviseli hazánkat. Értük izgulhattok majd élőben, a PlayIT színpadán.

CSGO.ONE:

Új címer alatt ismerős nevekkel, de korántsem teljes magyar felállással vág neki a Délkelet-európai bajnokság döntőjének a CSGO.ONE csapata, akiket korábban Orgless/Orbit/k1ck néven követhettek a szurkolók. Rengeteg változtatás és csere után a magyar selejtezőkön a 3 magyar és 2 dán játékosból álló csapat magabiztosan jutott tovább a nemzetközi csoportkörbe, ahol a döntőben ugyan elbuktak a bolgár E-Frag ellen de végső soron ez is elég volt a kijutáshoz. Sokan a verseny legnagyobb esélyesének tartják a csapatot, azonban ez a felállás először lép színpadra az orosz fogadóoldal szárnyai alatt. Kérdés, hogy a rutinos bolgár csapat ellen mire lesznek képesek.

Felállás:

Viktor "FLASH" Bea

Lasse "maeVe" Elgaard

Benajmin "tabu" Vangstrup

Arnold "NEY" Kiss

Bence "DeadFox" Böröcz

Ancients:

Az Ancients, mint név 2004 óta ismeretes a nagyközönség számára, melynek egyik alapítója a a Counter-Strike legenda KODIAK, kinek neve talán még a fiatal játékosoknak is ismerősen cseng. Úgy tűnik, hogy igazán remekül összeszedte a versenyre a csapatot, amit jelenleg generációk keveredése jellemez, hiszen fiatalabb és igazán rutinos csapattagok is egyaránt alkotják. A már 2005-ben is nemzetközi versenyeken résztvevő csapat 10 évvel később szintén nemzetközi verseny döntőjében fog szerepelni, hiszen 3. helyről kvalifikálták magukat a Délkelet-európai bajnokság nemzetközi selejtezőjéből. A csapat professzionális hozzáállása mindig megvolt a játékhoz, az már egy másik kérdés, hogy ez mire lesz elég tudva azt, hogy két rutinos veterán játékosuk kuLi és Res1st csak Március óta foglalkozik aktívan a legújabb CS szériával.

Felállás:

Adrián "NOFEAR" Birgány

Balázs "KODIAK" Török

Csaba "V1CE"  Kaposvári

Kolos "kuLi" Kölcsényi

Péter "Res1st" Gáspár

Revolte:

Az együttest korábban Volgare néven követhettük. Eddig jó ómennek bizonyult a névváltás és az új felállás, hiszen bár a csapatnak nem sikerült bejutnia a nemzetközi csoportkörbe, 66 magyar csapat közül az utolsó WildCard selejetezőt gigászi fölénnyel nyerték meg, ezzel csatlakozhatott a csapat a CSGO.ONE és az Ancients mellé. A verseny egyik pikantériája, hogy a  Volgare színeiben korábban együtt játszó FLASH és Gabesson ezúttal egymás ellen fog megküzdeni a 2500 eurós fődíjazásért. Korábban a Volgare zászló alatt játszó csapat magyar versenyen sosem ért el TOP3-nál rosszabb helyezést. Csapatként rutintalanok, egyénileg eszeveszetten tehetségesek, kíváncsian várjuk, milyen eredményt fognak elérni.

Felállás:

Gábor "gabesson" Málovics

Dániel "FoDa" Fodor

Alexander "rmL" Kancsev

Zudel "Zero" Patrik

Bana "Barcode" Kevin

Ezeknek a magyar csapatoknak szurkolhattok majd a hétvégi PlayIT-en. Ti ott lesztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)