Hirdetés

Ezekkel a videósokkal és tartalomgyártókkal találkozhatsz a PlayIT Show-n

|

A PlayIT Show powered by Mastercard alkalmat ad arra, hogy válts pár szót kedvenceiddel, akikkel egyébként csak az online térben tudsz találkozni.

Hirdetés

Mint azt bizonyára már jól tudjátok, rohamosan közelít a következő PlayIT Show powered by Mastercard időpontja: október 1-jén találkozunk a BOK csarnokban, ahol rengeteg érdekes program vár mindenkit, szülőket, fiatalokat egyaránt. Ahogy mindig, most is összefuthattok tartalomgyártókkal, akiket egyebek mellett a Mastercard Nagyszínpad programjainak keretében is láthattok majd élőben.

És hogy kik lesznek ott idén? Nos, a lista nem rövid.

A PlayIT Show powered by Mastercard különösen izgalmas lesz azoknak, akik az alábbi tartalomgyártók munkásságát ismerik, követik:

  • Rongybaba: Tetoválóművész és Twitch streamer, aki főleg FPS-ekkel és multis játékokkal játszik - mostanában például Valoranttal.
  • SparklingAnna: Anna fotós és hobbi streamer, 2016 óta közvetít Twitchen, legtöbbször Valorantot és Dead by Daylightot.
  • Szalay Isti: Isti veteránnak számít mind a videózás, mind a PlayIT-ezés terén. 359 ezer feliratkozóval bír a vegyes csatornáján, 290 ezerrel a kimondottan gaming fókuszú Isti Plays-en, változatos tartalmakat készít: hol játszik, hol autózik és vlogol, hol meg fura dolgokat kóstol.
  • The Reelcrew: Elsősorban filmes és tech videókban utazik a The Reelcrew csatorna, avagy Faragó Edit és Faragó Tibor (korábban a Broadtestet csinálták, onnan is ismerősek lehetnek).
  • Ungdani: Animációs videóival vált ismertté a 126 ezer feliratkozóval rendelkező Ungdani, de arcát is vállalja - a PlayIT Show-n megnézhetitek őt teljes valójában.
  • Yeahunter: Sokan a Rainbow Six: Siege miatt ismerhetik Yeahuntert, de gyakran játszik más játékokat is - épp, ami akad. 
  • Freestyle FC: A Freestlye FC némileg kilóg a sorból: a srácok nem gamerek, hanem focisták, akik lenyűgöző mutatványok mellett egyéb, futball témájú tartalmakkal is magukhoz csábították 124 ezer feliratkozójukat.
  • Avid is Odd: Elsősorban Twitchen aktív Avid_is_odd, aki 2017 óta streamel egyjátékos és PvP játékokat egyaránt.

Emellett az NBER standjánál ott lesz ZsozéatyaSütőKarcsy és Makovics Tina is, akikkel fotózkodhatsz majd!

A PlayIT Show powered by Mastercard rendezvényre továbbra is kaphatók jegyek a hivatalos oldalon. Mi ott leszünk, ne hagyd ki te sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)