Hirdetés

Ezekkel a videósokkal már biztosan találkozhatsz a PlayIT Show-n!

|

Az idei PlayIT Show-ra is számos videós kilátogat majd - találkozz te is kedvenceiddel!

Hirdetés

A PlayIT Show powered by Mastercard elsősorban a játékosokról szól, akik nem csak játszani szeretnek az új megjelenésekkel és a legnépszerűbb címekkel, de azt is, ha nézhetik, ahogy mások játszanak. Ahogy minden alkalommal, úgy most is találkozhatnak népszerű videósok, youtuberek és tartalomgyártók a közönségükkel - június 11-12-én ezért is érdemes lesz ellátogatni a Hungexpóra!

A résztvevő tartalomgyártók listája folyamatosan bővül (a bejelentéseket követően mi is kiegészítjük az alábbi listát), de az már garantált, hogy ők velünk tartanak:

  • Paplovag
  • Unfield
  • Brown
  • Szalay Isti

Ha találkozni szeretnétek velük, figyeljétek a PlayIT Show powered by Mastercard oldalát, és látogassatok el a Mastercard nagyszínpadhoz, ahol akár még játszhattok is ellenük egy-egy szórakoztató játékban!

Még nem késő jegyet váltani, ráadásul a K&H jóvoltából extra kedvezményes, 1500 Ft-os napijegyek is elérhetők! Részleteket és feltételeket a hivatalos oldalon találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)