Hirdetés

Felháborító Watch Dogs koppintást mutatunk be!

|

A PlayIT keretében már bemutattuk nektek a Look Cats videojátékot, most kommentárral díszített videón is megtekinthető minden idők legborzalmasabb hacker-kalandja.

Hirdetés

A Watch Dogs nem lett egy tökéletes játék, és hozzá köthető a "be nem tartott szép ígéretek" achievement is, amelyet manapság egyre gyakrabban gyűjtenek be a játékiparban. De ha valami igazán borzalmas produkciót akartok látni, amely ráadásul egy az egyben egy Watch Dogs koppintás, akkor a GameStar mutatja a felháborítót.

A Look Cats nevű alkotás a tavalyi PlayIT citromdíjának nyertese, akkor EndreMan, RG, Dudu és Wolfi együtt mutatták be a színpadon. Most végre megnézhetitek ti is videón, a srácok rögtönzött kommentárjaival fűszerezve az élményt. Maga a játék iszonyú, nem is értjük, hogyan tudtak olyan nagy neveket megnyerni a projekthez, mint a GameDayIroda, vagy éppen Sirius. Na de inkább nézzétek meg a Look Cats élményt, még musical betétdal is van a végén.

A GameStar elnézést kér. Köszöni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)