Hirdetés

Fergeteges program vár a szegedi PlayIT GameStar nagyszínpadán

|

A PlayIT központi helyszíne ezúttal is a GameStar nagyszínpad lesz, ahol egész nap pörögnek majd az izgalmas versenyek és érdekes előadások, na meg persze a nyereményjátékok is.

Hirdetés

Én már elkezdtem vágni a centit, hiszen szombaton ilyenkor már túl is leszünk az őszi PlayIT szezon első etapján. A GameStar saját standdal is jelen lesz, de ezzel már nem érjük be egy ideje, az egész nagyszínpadot megszereztük magunknak, és ha már ott van, ki is használjuk rendesen.

Akik rendszeresen járnak PlayIT-re, azok nagyjából már sejthetik, mi is vár rájuk a színpad előtt, és bár a formula a tavaszihoz hasonló, azért bőven lesznek meglepetések. Előadásokból most sem lesz hiány, hiszen a Windows 10 újdonságai mellett ott lesz többek közt a NeocoreGames készülő játéka, a Warhammer 40.000: Inquisitor Martyr, a Star Wars Battlefront (amit Sirius és mazur ki is próbáltak az E3-on, szóval bőven van miről beszámolniuk) és a Rise of the Tomb Raider is.

A videósok a már jól ismert Gamer Championship keretein belül mérik össze tudásukat, de a látogatók is megmutathatják majd, hogy mit tudnak, nemcsak a videojátékokban, hanem egy rögtönzött műveltségi vetélkedőn is, hiszen lesz kvíz mindenféle témába, ahol megannyi menő cuccot osztanak majd ki a műsorvezetők.

Mi ott leszünk, és remélhetőleg ti is, különben kénytelenek lesznük mi elhordani a cuccokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)