Hirdetés

FIFA-ban, autóversenyben vagy valami másban vagy jó? Mutasd meg és nyerj a PlayIT Show-n!

|

A PlayIT Show powered by Mastercard Gamer 7 próbája keretében 7 különböző játékban próbálhatod ki magad más amatőrökkel szemben.

Hirdetés

Számos megszokott, visszatérő és közkedvelt program mellett újdonságok is lesznek majd az október 1-jén, a budapesti BOK csarnokban megrendezésre kerülő PlayIT Show powered by Mastercard rendezvényen. Az egyik vadonatúj elfoglaltságon ráadásul kiemelten érdemes lesz részt venni: a Gamer 7 próba kifejezetten amatőr versenyzőket vár, akik hét közkedvelt, nem túl bonyolult játékban küzdhetnek meg egymással a több mint 1 millió forint összértékű díjazásért.

Nem kell mindenben jónak lenned, de ha próbálkozol, akár több kategóriában is nyerhetsz, hiszen versenyszámonként járnak az első helyezetteknek a pénz- és tárgynyeremények! A játékfelhozatal az alábbi:

  • OP of Pitch - FIFA 23 - kick-off mód, Real Madrid vs. Liverpool, melyben a versenyző a Realt irányítja
  • Master of the Magical Moves - Just Dance - Dua Lipa - Levitating
  • King of Wheels - Gran Turismo 7 időmérő - Suzuka, 4 körös verseny Mazda RX - VISION GT3 CONCEPT autóval
  • Hero of the Fall - Tricky Towers - race challenge játékmód, a cél minél több pont megszerzése
  • Beater of the Beat - Beat Saber
  • Retro King - Crash Bandicoot - az nyer, aki a leggyorsabban végigmegy az 1. sziget 1. pályáján
  • Ass Kicker of PlayIT - Mortal Kombat PlayStation 5 konzolon

További részleteket a verseny menetéről a későbbiekben fognak bejelenteni, érdemes figyelni a PlayIT Show powered by Mastercard hivatalos és Facebook oldalát a hírekért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)