Hirdetés

Fórum Game - gamerek veszik birtokba a debreceni FÓRUM-ot

|

A PlayIT Show szervezői most hétvégén a debreceni FÓRUM-ba is elhozzák a hamisítatlan gamer élményt.

Hirdetés

A PlayIT Show évről évre ellátogat a hazai nagyvárosokba, most először azonban egy bevásárlóközpontba helyeik át az ország legnagyobb gamer és IT rendezvényének kivonatát, ez lesz a Fórum Game.

FÓRUM Debrecen bevásárlóközpontban szeptember 22-én reggel 9 órától egészen szeptember 24-én este 6-ig pörögnek majd a változatos programok, így egy teljes hétvégén át valódi gamer paradicsommá alakul át az áruház. 

Rengeteg Xbox One kiosk várja majd a játékosokat, amelyeken a legnépszerűbb videojátékokat próbálhatjátok ki, sőt a géphez Kinect kamerák is tartoznak, így a különböző táncjátékok sem maradhatnak ki. A versenyjátékok szerelmesei is örülhetnek, hiszen a helyszínen profi PlaySeatekben próbálhatják majd ki a legújabb szimulátorokat. 

Azok is megtalálják majd kedvenceiket, akik inkább a retro vonalom mozognak otthonosan, régi idők csodagépein pörögnek majd a klasszikus játékok. Természetesen a legújabb trendek is képviseltetik magukat a Fórum Game-en, így OculusRiftet, a HTC VIVE-ot és a PlayStaton VR sisakot is felpróbálhatnak azok, akik hamisítatlan VR-élményre vágynak. 

A fiatalabb korosztály tagjait a Minecraft és a Skylanders játékok szórakoztatják majd, a Chio Mozdulj Gamer programokon mindenki garantáltan kimelegszik, a GameArt kiállításon pedig csodás munkákat nézhettek meg - minden jellegzetes PlayIT programot megtaláltok pontosan úgy, ahogy a nagy Show-kon is. 

A legnépszerűbb hazai YouTuberek sem hagyhatják ki a Fórum Game-et, így videós kedvenceiddel is találkozhatsz, ha ott leszel a debreceni rendezvényen. Közös fotók és aláírások tucatjaival indulhattok majd haza, de azért előtt még mindenképpen érdemes lesz a cosplayereket is megcsodálnotok, akik elképesztően részletes jelmezekben érkeznek majd a FÓRUM Debrecen bevásárlóközpontba. 

Jelezzétek a Fórum Game hivatalos Facebook eseményében, hogy ti is ott lesztek most hétvégén ezen a kihagyhatatlan gamer rendezvényen!

Fórum Game

Időpont: 2017. szeptember 22. 9:00 - szeptember 24. 18:00
Helyszín: FÓRUM Debrecen, Debrecen, Csapó utca 30., 4029
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)