Hirdetés

Tudtad, hogy két GameArt pályázat is zajlik épp?

|

Nem csak az alkotói pályázatba nevezhetsz be egy rajzzal, de akár az Xbox One PlayIT Show kabaláját is megtervezheted!

Hirdetés

Ahogy azt az elmúlt években megszokhattátok, a videojátékok mellett a művészet is egyre nagyobb szerephez jut az Xbox One PlayIT Show-n, hiszen a cosplayerek után már egyéb alkotásokkal is bizonyíthatnak a kreatív gamerek.

A már-már hagyományosnak mondható GameArt pályázatra természetesen a győri Xbox One PlayIT Show alkalmával is sor kerül, ahová ezúttal tradicionális és digitális rajzokkal is nevezhettek. A határidő március 5., így érdemes sietni, már csak azért is, mert a legjobbakra értékes ajándékok várnak. A pályázat részleteiről itt olvashattok bővebben.

Emellett egy másik, nagyobb volumenű versenyben is részt vehettek, most ugyanis adott a lehetőség, hogy ti tervezzétek meg a PlayIT kabaláját. Egy cuki állatka, egy menő robot, netán egy két lábon járó kontroller? Szárnyaljon szabadon a fantáziád, rajzold meg a PlayIT kabalafiguráját! Az elismerés mellett a szervezők természetesen busásan meg is jutalmazzák a pályázat nyertesét. A részletekért kattintsatok ide!

Xbox One PlayIT Show Győr

Időpont: 2017. március 11., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)