Hirdetés

GameStar Awards 2014 - videón a műsor, itt vannak a díjazottak

|

Ahogy annak idején a GameNight, a GameStar Awards is megtette első apró lépését a hagyománnyá válás felé. Íme a teljes műsor és a díjazottak.

Hirdetés

December 20-án a PlayIT Karácsony keretében lefutott az első GameStar Awards. Eddig is volt már persze évértékelés a GameStar magazinnál, a januári lapszám rendszerint arról szólt, hogy az olvasók és a GS csapat közösen döntötte el, kiket gondolnak a legjobbnak. Most viszont úgy gondoltuk, hogy ha már december végén van egy gamer rendezvény, akkor nagyobb feneket kerítünk a dolognak, bízva abban, hogy egy új hagyomány indul el.

Nagyon érdekes volt egyébként, hogy a helyszínen tartózkodó közönség sokszor egészen mást gondolt a legjobbnak (tapsoltatós szavaztatás alapján), mint amit a GSO szavazói (vagy akár mi), de hát a változatosság gyönyörködtet. Például az Év játéka kategóriában egyáltalán nem támogatták azt a döntést, amit mi veletek egyetértésben hoztunk, de talán ez túlélhető. Mi köszönjük a több ezer szavazatot, a díjakat eljuttatjuk a hazai forgalmazóknak, és a 2015/01-es GameStar magazinban sokkal több kategória díjazottjait is megismerhetitek majd. És most itt a teljes műsor, immár élvezhető átvezető videókkal, a technika ördöge nélkül (a loot dobálást tekerjétek át, az egész nap a helyszíni műsor kötelező alapgyakorlata volt, hiába, a közönség szívéhez a looton át vezet az út):

Ez volt tehát az első. Jövőre reméljük, hogy jobb, nagyobb is lesz majd, dolgozni fogunk rajta. Most pedig a 11 kiemelt kategória nyertesei:

Legjobb FPS

Far Cry 4

Legjobb akció

Middle-earth: Shadow of Mordor

Legjobb verseny

Forza Horizon 2 

Legjobb szerepjáték

Dragon Age: Inquisition

Legjobb felújítás

Grand Theft Auto V 

Legjobb PC játék

Diablo III: Reaper of Souls

Legjobb Xbox játék

Forza Horizon 2

Legjobb PlayStation játék

The Last of Us Remastered

Legjobb fejlesztő

Blizzard 

Legjobb kiadó

Take Two

Az év játéka

Dragon Age: Inquisition 

Köszönjük, hogy ott voltatok, köszönjük, hogy szavaztatok, köszönjük, hogy vagytok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)