Hirdetés

Egy 3000 forintos Aruba kupon is jár a GameStar E-sport Alkalmassági bizonyítvány mellé

|

Többek között ezért is megéri mindenképp útba ejteni tesztlaborunkat a hétvégi PlayIT Show-n.

Hirdetés

Külön cikkben meséltünk már nektek arról, hogy a novemberi PlayIT Show-n is felállítjuk az immár több rendezvényen bizonyított GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabort. Akik teljesítik itt mind a négy állomást, és különböző platformokon tesztelik le a tudásukat különféle játékokban, végül megtudhatják, hogy lövöldözős játékban, battle royale-ban, az Aruba jóvoltából futó VR autóversenyben, vagy virtuális fociban számíthatnak esetleg a jövőben e-sport sikerekre. Minden résztvevő 10%-os kedvezményt kap standunknál a novemberi GameStar magazinra, a pólókra és a tornazsákra, de itt még nem ér véget az ajándékok sora.

Azok ugyanis, akik már túl vannak az alkalmassági felmérésen és a helyszínen megadják saját nevüket, valamint e-mail címüket, hamarosan megkapnak egy 3000 forint értékű kuponkódot az Aruba Cloudtól. 

A tárhelyszolgáltató kínálatából ez bármire szabadon bevátlható. A legtöbbeknek talán a már havi 900 forintért (+Áfa) elérhető Cloud VPS szolgáltatás lehet a leghasznosabb. A Cloud VPS felhőalapú infrastruktúrájában, egy virtuális szerveren tárolhatjátok például saját weboldalatokat, szóval, ha mostanában terveztek belefogni a tartalomgyártásba, vagy esetleg már most is van egy saját oldalatok, amit szeretnétek biztonságos és professzionális környezetben elhelyezni, akkor ez remek megoldás lehet a számotokra. 

Magáról az Aruba Cloudtól ide kattintva olvashattok bővebben, konkrétan a Cloud VPS szolgáltatásról pedig ide bökve találtok meg minden fontos információt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)