Hirdetés

Melyik e-sport illik hozzád? Derítsd ki a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlaborban!

|

A budapesti PlayIT mindkét napján a G csarnokban várunk titeket, hogy segítsünk megtenni az első lépést az e-sport-sztárrá válás útján. Most felfrissítettük a koncepciót.

Hirdetés

Az utóbbi néhány PlayIT-en (sőt, még a Red Bull Air Race-en) már találkozhattatok a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlaborral, ahol csinos nővérek segítettek végighaladni a szakértők és brit tudósok segítségével összeállított, nem nagyon bonyolult tesztünkön.

Eddig a "mennyire lennél jó e-sportoló?" volt a kérdés, ezt most a "milyen e-sportoló lehetnél?"-re cseréltük. Négy állomás lesz, melyek során különböző műfajú játékokban, más és más platformokon játszhattok, hogy kiderítsétek, PC-n, konzolon vagy mobilon (Huawei M5 Lite tableteken, egész konkrétan), lövöldözős játékban, battle royale-ban, autóversenyben, vagy épp virtuális fociban van-e a legtöbb esélyetek a világhírnévre. Mindenki, aki elvégzi a tesztet, 10% kedvezményt kap, melyet a közelben lévő GameStar standnál érvényesíthet a legfrissebb magazinra, pólóra vagy tornazsákra, emellett támogatóink, az ESET és az Aruba is számos ajándékkal készül, amikkel segítenek megtölteni a lootzsákot.

Találkozzunk november 17-18-án a G csarnokban, a Collectors zóna mellett! Jegyek kaphatók itt, de nyerhettek is párat itt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)